معایب تزریق ژل می توانند از جمله عوامل تهدید کننده سلامت افراد متقاضی ژل های تزریقی باشند. از این جهت قبل از انجام هرگونه فرایند زیبایی با استفاده از ژل ها و فیلر ها، حتما نسبت به عوارض و معایب آن ها اطلاعات کافی را کسب نمایید تا بتوانید عوارض مربوطه را به حداقل برسانید.
عوارض و معایب تزریق ژل کدامند؟
تزریق ژل، امروزه به یکی از رایج ترین فرایند های زیبایی و جوانسازی تبدیل شده است. اما باید بدانید که این فرایند زیبایی نیز می تواند زمینه بروز عوارض گوناگونی باشد. برخی از معایب این فرایند به عنوان عوارض طبیعی شناخته می شوند که می توان به تورم و کبودی در ناحیه تزریق شده اشاره کرد. این عوارض پس از گذشت حداکثر دو هفته پس از تزریق به طور کامل از بین خواهند رفت. اما برخی دیگر از معایب تزریق ژل پایدار تر هستند و ممکن است برای سلامت جسمانی مراجعین خطرناک باشند.
در برخی موارد نادر ممکن است تزریق ژل، به بافت های محل تزریق آسیب جدی وارد کنند و آسیب های عصبی و فلج عضلات را به همراه آورند. حرکت ژل در زیر پوست و گلوله شدن آن ها در بافت های زیرین، از دیگر عوارض جدی تزریق ژل می باشد که درد بسیار زیادی را به همراه خواهد آورد. با این وجود، خطرناک ترین عوارض و معایب ژل های تزریقی را می توان عفونت در محل تزریق و بروز آلرژی و حساسیت دانست که موجب آسیب به سیستم عصبی و تنفسی می شوند. البته لازم است بدانید که با تزریق ژل های استاندارد و معتبر جهانی احتمال بروز عوارض خطرناک بسیار پایین است.
علل اصلی بروز عوارض بعد از تزریق ژل
یکی از اصلی ترین دلایلی که موجب بروز عوارض شدید پس از تزریق ژل می شود، استفاده از ژل های بی کیفیت می باشد. ژل هایی که از استاندارد های جهانی برخوردار نیستند، زمینه ساز بروز عوارض بسیار شدیدی هستند. از این جهت در انتخاب برند ژل بسیار دقت کنید. نکته بعدی، انتخاب پزشک متخصص به منظور تزریق ژل می باشد. زیرا که بسیاری از عوارض تزریق ژل به دلیل عدم تزریق اصولی به وجود می آید. به همین دلیل انتخاب پزشک متخصص با تجربه، امری ضروری در کاهش معایب و عوارض تزریق ژل می باشد.